Exposició dels Socis


*******El nostre soci Lluís Montañá, inaugura una exposició el dia 2 de juliol a la Sala MARCS - Galeria d'Art, de Badalona, on us espera a tots els socis de l'Agrupació que desitgin acompanyarlo i gaudir de la seva magnífica obra.*******

El proper dia 3 de juliol s'inaugura a la sala d'exposicions de l'Agrupació d'aquarel.listes de Catalunya, l' "Exposició Internacional Imatges Llatines a Barcelona 2014", que estem segurs trobareu molt interessat.
Hi esteu tots convidats, us hi esperem.*******

L'ANNA LOPEZ ROGER, participa AMB UNA ESCULPTURA a la XXXII ème GRAND PRIX D'ARTS PLASTIQUES DU FOUSSERET del 14 de juny al 6 de juliol.
*******
5ª Exposició d'art sobre paper del 18 de juny al 6 de juliol
DONES D'AIGUA
Artistic CASA DEGLI TAGLIANI 
Passatge Méndez Vigo, 8
Barcelona  
**********

  1.  
 


 *************

 *****

L'exposició i venda, tracta d'una sèrie de 15 quadres de 25 x 35 cms. (originals) sobre temes infantils, emmarcats amb paspertou.  Es poden comprar reproduccions de diverses mides, d'aquests originalsi altres reproduccions d'originals de comptes infantils, uns ja publicats i altres no.
Us espero a tots.  Anna.Doncs jo també us invito a visitar el Saló on exposarà el nostre grup amb obra sobre paper.
Us poso la invitació per si algú passa per Paris aquests dies i ens vol venir a veure.
Una abraçada,
Cinta
Després d'un llarg temps sense exposar a la meva vil·la, m'embarco a compartir un recull de l'obra més representativa d'aquests últims anys. Els Òxids i terres de la sèrie Ciutats, el paisatge sempre fragmentat amb imatges solitàries. Els Blaus i Turqueses, el viatge real o imaginari. Els Vermells amb branques negres travessen finestres blanques evocant un espai emocional zen i una reivindicació a la natura i a la llibertat.
Aquestes games de colors ÒXIDS, TURQUESES i VERMELLS, i els temes com ara el Viatge, la Natura i la Ciutat es reiteren en la meva trajectòria i la defineixen com a forma d'expressió artística. En aquesta exposició també presento la sèrie "Fragments de Caldes", un joc de mirades polièdriques entintades i estampades del meu paisatge quotidià.


MANEL RABASSA

QUERIDOS AMIGOS, EXPONGO UNA SERIE DE ACUARELAS REALIZADAS ESTE VERANO, EN EL HOTEL-RESTAURANTE VILLA DE SELLA EN RIBADESELLA, DEL 1 DE DICIEMBRE DE 2013 HASTA EL 1 DE MARZO DE 2014, OS INVITO A TODOS AUNQUE ESTÀ UN POCO LEJOS.
UN ABRAZO, 
La nostra companya Joana Céspedes ens envia aquesta nota
Nuestro compañero Francisco Romero esta invitación donde el participa.